søndag den 13. juli 2008

Plaxo Pulse


Kender du denne nye tjeneste? Her kan man samle det hele, minder lidt om iGoogle. I Plaxo nyhedsstrøm (pulse), kan du samle indhold fra de blogs, bogmærketjenester, billedtjenester, sociale netværkstjenester, du er med i. Opret en profil via Plaxo. Klik på fanebladet Pulse og abonner på nogle af dine tjenester f.eks indlæg fra din blog, vis dine fotos m.m.
Bliv inspireret via en Plaxo Tour.
Læs mere på Wikipedia
God vejledning på 23 ting plus

onsdag den 9. juli 2008

partiprogrammer og partipolitiske skrifter 1872 - 2001


Det Kongelige Bibliotek har lagt alle partiprogrammer og partipolitiske skrifter 1872 - 2001 i fuldtekst på deres hjemmeside. Programmerne er skannet ind. Det er meningen, at også nyere materiale bliver tilgængeligt.
Se alle partiprogrammer med forside og den fulde tekst.


Det Kongelige Bibliotek har skannet hele samlingen af programmer, pjecer og valgmateriale fra de politiske partier. Desuden er der omtale af partierne, billeder af nogle politikere og litteraturhenvisninger.

onsdag den 2. juli 2008

Gladsaxe Gymnasium. Translokation 2008

Så kom den vemodige dag. Vi måtte slippe årets studenter. Som en festlig afslutning løb studenterne over den meget trafikerede rundkørsel ved Buddinge og dernæst over til rådhuset, hvor der blev danset rundt om den lille kvindeskulptur. Og hilst på byens borgmester.
Denne skik var også almindelig i 50'erne; men ophørte på et eller andet tidspunkt. Som budbringer for E.Fels, pensioneret bibliotekar, fortalte jeg skolen om denne gamle skik, og den blev genindført for snart en del år siden.


Foto stillet til rådighed af Holger.