onsdag den 14. november 2007

Second Life

Jeg tog imod invitationen til en guidet tur til litteratursteder i SL. Det var sjovt. Vi var en 5-6 personer blandt andet to svenske piger.

"Kom med rundt til spændende litteratursteder i Second Life.Er du nybegynder i Second Life eller er du bare interesseret i at se eksempler på litteraturformidling i en virtuel verden så kig forbi Info Island DK onsdag den 14. november. Her vil en guide ta’ dig med rundt i Second Life, så du med egne øjne kan se og opleve, hvad der sker med litteraturen i Second Life. Turen starter fra Info Island DK kl. 20 (11 AM SLT) og varer 1 times tid. Din guide vil være Kate Submariner – send en IM og hun vil teleportere din avatar til stederne, hvor det sker. Arrangementet sker i samarbejde med Litteratursiden.dk. "

1 kommentar:

Birgit Bjerregaard sagde ...

Vi talte meget om, om det var muligt at anvende SL i forbindelse med fjernundervisning. Duede det til samtale med flere end een person? Når det tekniske bliver bedre, har det bestemt en fremtid. F.eks kan min BNG gruppe, som befinder sig i Viborg, Aalborg og Gladsaxe mødes virtuelt, hvis alle er med i Second Life. Det ville være helt cool!